Ultima Can Am Onboard

Ultima Can Am

Ultima Can Am – kongen af Jyllandsringen?

Det er blevet tid til det årlige velgørenhedsarrangement anno 2014 på Jyllandsringen. Det er Sportscar Event, der står bag arrangementet.

Efter 3 timers kørsel ca., når vi frem til Jyllandsringen. Vi parkerer bilen på en af parkeringspladserne på græsområdet. Herfra kan man se ud over landskabet, da FDM Jyllandsringen er placeret på en bakke.
Der hersker en god stemning. Bilentusiaster fra hele landet mødes her i dag, for at se/høre samt opleve disse fantastiske køremaskiner.

Indgangsbilletten på 50Kr betales og vi bevæger os op mod det store parkeringsareal, hvor superbilerne holder.

Vi starter med at gå lidt rundt for at danne os et overblik, samt nyde de fanstiske superbiler holde side om side med hinanden.
Det er bestemt ikke et hverdagssyn, at se så mange superbiler samlet på et sted. Hvis du elsker superbiler, kan vi kun anbefale at kigge forbi arrangementet næste gang det afholdes.

Efter at have nøje overvejet mit valg, beslutter jeg mig for at få en tur i den gule Ultima Can Am cabriolet, der er ekstrem hurtig!
Den har en 6,0L V8 motor med 650HK samt en meget lav vægt på kun 850Kg. Dette sikrer en 0-100 tid på kun 2,6 sekunder!!

Jeg køber en billet til en co-driver tur og går hen til bilen. Billetten afleveres og jeg kryber ned i bilen, hvor jeg spændes godt fast.

Startknappen trykkes ind og efter et par forsøg, vågner den store motor, der kun er få cm bag vores sæder.
Men kan godt høre, at det ikke er en lille øko motor og samtidig begynder sommerfuglene at flyve rundt i maven.
Dørene lukkes ligesom på en Koenigsegg, hvilket er en lækker cool detalje.

Køreren tager racerhandsker på og så er det afsted ud mod selve banen. Det virker næsten syrealistisk at se alle de superbiler. Nogle er på vej ind fra banen heriblandt en rød Ferrari, imens vi er på vej ud på banen, hvor der er en forankørerende sort Porsche, der også er på vej ud på banen.
I forbindelse med køreturen på vej ud mod selve banen, kommer man tæt på langsiden, hvor man kan høre de forskellige superbiler brage igennem på langsiden. Vi kan ikke se bilerne grundet en barriere samt publikum der kigger, men udelukkende høre dem.
Det er alt sammen med til at give en ubeskrivelig følelse.

Vi er nu nået til selve tilkørelsen, der vil føre os ind på selve banen. Køreren trykker speederen i bund og vi bliver trykket tilbage i sæderne.

Denne Ultima Can Am står enormt godt fast på banen, hvilket gør at den kan tage sving ekstra hurtigt. Der går derfor heller ikke særlig lang tid, før vi passerer de første to biler, henholdsvis den sorte Porsche samt en Tesla sportsvogn.

Jeg får fornemmelsen af, at køreren ikke holder sig tilbage og bilen derfor køres lige til grænsen.
Det er super sjovt og samtidigt vildt, at opleve hvordan denne Ultima Can Am æder det ene sving efter det andet.

Denne tur var helt sikkert i kategorien, en af de hurtigste ture vi har prøvet! Det var en helt igennem fantastisk oplevelse.

Du kan se vores Ultima Can Am køretur her:

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!