Bilvideo Logo

Sportscar Event på Fyn i Odense lufthavn

Sportscar Event på Fyn bød på lækre biler og god stemning!

Sportscar Event er et årligt tilbagevendende arrangement, som hidtil kun har været afholdt på FDM Sjællandsringen og FDM Jyllandsringen.

Men for første gang nogen sinde, er det lykkes indbyggerne på Fyn, at få hentet det populære velgørenhedsarrangement Sportscar Event til øen.

På Fyn er der ikke en brugbar racerbane, hvilket naturligvis har været den hidtidige udfordring. Det har de så heldigvis fået løst nu, ved at tage Odense lufthavn i brug.

Sportscar Event på Fyn må derfor siges, at byde på en helt særlig bane. Det er ikke ligefrem hver dag, at man får lov til at køre med fuld smæk i en sportsvogn i en lufthavn!

Til arrangementet var der medbragt ca. 30 superbiler. Lige fra blandt andet Lotus, BMW og Mercedes til Ferrari, Porsche og Lamborghini.

På trods af blæst og lidt regn, så var der et flot fremmøde og god stemning. Vi ser frem til næste år til Sportscar Event på Fyn.

Du kan se vores video herunder. Husk at skrue op for lyden og se videoen i 1080 p, for det flotteste billede.
Hvis filmen ikke vises med det samme, så skal du blot trykke “opdater” i din browser eller trykke tilbage og frem i den browser.

Sportscar Event 2015 på Fyn - Charity racing! 🙂

Vi anbefaler disse indlæg

Del artiklen