Bilvideo Logo

McLaren 650S

McLaren 650S køres hårdt af Kevin Magnussen

Det er i dag, at jeg skal prøve en co-driver tur med Kevin Magnussen i en McLaren 650S. En hurtig bil, kørt af en superhurtig Formel 1 kører.

Man er så klar til sådan en tur, når billetten er købt. På med hjelmen og over på ventepladsen.

McLaren’en dukker op efter kort tid, let rygende fra hjulområdet. Nu må den være kørt varm. Det tyder på, at der ikke bliver holdt igen. Det er super lækkert!

Nu er det min tur. Ind i bilen. Hils på Kevin og vent på takeoff. Man sidder godt i det skålformede racersæde.

Roligt triller Kevin frem til start. Manden med det røde flag indikerer, at der skal ventes på fri bane.

En Mazda MX-5 svinger rundt for at begynde på en ny omgang. Den gives over 12 sekunders forspring, før flaget løftes og der må køres.

Den 650 HK stærke McLaren må nu vise, hvad den duer til i hænderne på en F1 kører. Der accelereres op gennem gearene. Hastigheden runder hurtigt 200 km/t og den fortsætter bare. Det er bare lækkert.

Svingene tages med god fart. Mazda Mx-5’eren overhales lige ved indgangen til rundkørslen. Efter rundkørslen kommer det lange stykke hvor den højeste hastighed opnås.

Den Turboladede 3,8 liters motor får lov til at vise hvad den kan, indtil farten tages af for at begynde på en ny omgang.

På den anden omgang er der ingen trafik og McLaren 650S’ får lov til at levere varen hele banen rundt.

I rundkørslen drifter Kevin i bedste stil til min og publikums store jubel. Hvorefter vi kører med fuld smæk på, indtil der skal bremses igen og køres ind i pitten for at afslutte turen.

Det var en sand fornøjelse, at få en uforglemmelig tur med Kevin Magnussen, der styrede turen på bedste vis.

McLaren 650S in F1 driver Kevin Magnussen hands

Vi anbefaler disse indlæg

Del artiklen