Gumball 3000 deltagerne ankommer i Tivoli - Se billederne

Gumball 3000

Gumball 3000 deltagerne besøger Tivoli, København!

Vi er i København ud på eftermiddagen. Klar – til når den første bil ankommer fra Bernstorffsgade og drejer ind på Vesterbrogade, for at køre ind af hovedindgangen til Tivoli.

De første bilers ankomst skulle være ved 17.00-18.00 tiden. Der kommer flere og flere mennesker.

Udenfor Tivoli køre ”El Tempo Gigante” ture med folk, startende fra Axeltorv. Et herligt køretøj fra Bjergkøbing Grandprix filmen.

Skal vi gå ind i Tivoli eller blive udenfor, mht. når bilerne kommer? Vi vælger at gå ind i Tivoli.

Uret nærmer sig ankomsttidspunktet, ingen biler endnu. Jeg spørger en tivolibetjent om han ved noget? Jeg får at vide, at Gumball 3000 deltagerne ikke må køre igennem Tyskland, men bilerne skal på en transporter og det vil give lidt forsinkelse.

De er kørt fra Amsterdam i morges og siden hen blevet stoppet i Tyskland. Mon der er nogle af holdene som smuttede udenom, ved at vælge en anden rute?

Omkring kl. 20.00 kan vi høre biler blive gasset op udenfor Tivoli til stor jubel. Måske nogle af dem, der fandt en alternativ rute?

Endelig – sker der noget. Ind igennem Tivolis portal kommer de første Gumball-biler. Med hovedindgangen i baggrunden, lister en BMW og Ferrari sig ind mod Tivolis indre, ad en sti-passage med folks råb og blitzlys. Som svar kvitteres med omdrejninger, hvilket løfter stemningen endnu mere. Nu er der gang i den!

Men, men, men, bilerne kommer ikke i en lind strøm. Der er solide pauser mellem superbilernes ankomst. Tiden begynder at løbe ud. Ser på uret, der er ikke langt tid til Tivoli lukker. Hvor mange når at komme inden? Det meddeles at Tivoli holder lidt ekstra tid åben for publikum.

Vi forlader Tivoli lidt over midnat for at tage hjemad. Alle Gumball 3000 bilerne er ikke kommet endnu. Der kan gå det meste af natten før de dukker op.

Bilen er tørstig på vej hjemad og vi finder lige en tankstation. På tankstationen holder en Gumball 3000 deltagers Ferrari 458 i krom–look og en Maybach. Lækker afslutning på dagen/aftenen.

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!