Bilvideo Logo

Den Internationale Racing Festival 2010

Den Internationale Racing Festival 2010 bød på mange spændende superbiler til mange millioner kroner!!

Den internationale Racing Festival 2010
Racing Festival 2010
København / Copenhagen
Copyright © Bilvideo.dk

På Carlsberg grunden i Valby er der blevet opbygget en racerbane ind imellem de gamle bryghuse og tapperier. Her skal Den Internationale Racing Festival 2010 afholdes.

Eventet’s formål er at samle penge ind til dansk røde kors, ved at tilbyde ture i bilkategorier med forskellige priser.

Thorkild Thyrring har samlet et hold af professionelle kører fra ind- og udland, plus hurtige superbiler fra verdenskendte bilhuse, til at give betalende kunder en co-driver oplevelse under Den Internationale Racing Festival 2010. Med et kamera vil jeg prøve at indfange øjeblikke forskellige steder på banen.

En Aston Martin drejer hårdt ind i svinget og tordner forbi med en dejlig brummen. Senere, et andet sted på banen drejer den 180 grader, et hurtigt klem med højre foden får Aston’n til at rykke afsted.

Aquila CR1 kommer med god fart ned ad banen for at lave et kontrolleret venstresving. Den ser fantastisk ud, denne lave, brede sportsmaskine.

Er man på gangbroen over banen, ser den bare endnu bedre ud. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, 1001 hk, hurtighed: 0-100 km/t nås på 2,5 sek. Et kort glimt og den er forbi. Det ser fedt ud når den lige løfter bagvingen, for at få ekstra bremseeffekt.

Lyden fra en Corvette høres, den nærmer sig et U-turn, bremser og styre i en glidende præcisionsudskridning gennem svinget. Bagenden ryger helt ude til betonmuren. Den accelererer videre med en skøn V8 lyd.

Den flotte Nissan Skyline GTR med 900 hk til rådighed lyder som englene synger når den får lidt pedal.

Længere oppe af banen hører man den italienske Ferrari 599 GTB Fiorano med HGTE pakken udfolde sig. Lillebror Ferrari California lader sig ikke skræmme og giver sit til at det bliver en fantastisk oplevelse for passageren.

Historiske Ford GT40 køre nogle omgange.

Mercedes AMG 63’eren får lov til at bestille noget både fremadrettet og lidt sidelæns. Mågevinge AMG SLS med den snerrende/brummende superlyd suser forbi, for lidt længere henne at bremse og dreje til højre.

I det fjerne høres den kraftige lyd fra Lars Kragh’s Porsche GT3’r, som får folk til at juble hver gang den kommer forbi.

En Tiger Aviator 209, åben Super Seven inspireret letvægtsracer, blæser derudaf.

Lidt senere kommer den lynhurtige Ariel Atom forbi.

Der er gang i den under Den Internationale Racing Festival 2010. Se vores slideshow i videoen nedenfor.

Slideshow with fast Cars at Monte Carlsberg 2010

Vi anbefaler disse indlæg

Del artiklen