Zenvo ST1 på Sjællandsringen

Zenvo ST1 på bane

Zenvo ST1 på bane! Lækkert!

Den danske superbil – JA, du hørte rigtigt! Den DANSKE superbil med imponerende 1104 hestekræfter, lagde turen forbi FDM Sjællandsringen.

Her fik et par heldige personer, mulighed for at få en tur som co-driver i den danske superbil under velgørenhedsarrangementet Sportscar Event i 2010.

Zenvo ST1 er et sandt mesterværk hvad angår design. Helt klart et design til topkarakter. Hertil yder den som allerede nævnt 1104 HK. Zenvo ST1 vejer 1376Kg. Denne kombination giver en 0-100 km/t tid på kun 3 sekunder! Hvis den havde 4 hjulstræk, ville 0-100km/t tiden være under 3 sekunder!

Zenvo ST1 har en kompressor og turbo (ST= supercharged og Turbocharged). Den har en 7.0L V8 motorblok fra Corvette. Dog har danske Zenvo lavet masser af modifikationer, så der derved er tale om deres egen motor og ikke bare en Corvette motor, som de har proppet ned i deres motorrum.

Zenvo ST1 har en sprød lyd, der minder om et løvebrøl.

Vi får set den danske superbil Zenvo ST1 køre rundt på Sjællandsringen og blandt andet dyste mod en Ultima Can Am, der kan accelerere fra 0-100km/t på kun 2,6 sekunder!

Hvis du vil se Zenvo ST1 på bane, så kig med her:

 

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!