Zenvo ST1 kører i København i 2010

Zenvo ST1 driving in Copenhagen

Zenvo ST1 med mere end 1000HK filmet i København!!

Det er dejligt vejr og vi er ude og køre. Vi er på vej ind til København. Da vi drejer ned af Bernstorffsgade i Købehavn, ser vi pludselig noget meget unikt og sjældent. Der er tale om den danske superbil Zenvo ST1.

Den har en flot hvid farve, ved ikke om man kan kalde den perlemor hvid? Når det kommer til design, ligger Danmark helt i toppen. Vi har mange stolte traditioner inden for design. Når det så kommer til design af en ægte superbil, ja så fejler vi heldigvis ikke. Zenvo ST1 er et designmæssigt mesterværk – intet mindre! Den har et aggressivt flot design, der sikrer, at den er flot fra alle vinkler.

Hvis du tænker, er den langsom? Så er svaret NEJ! Den har hele 1104 hestekræfter og kan accellerere fra 0-100km/t på kun 3 sekunder! Prøv at sammenligne dette med din egen bil mht. 0-100km/t!! Og så er den elektronisk begrænset til en topfart på 375km/t, hvilket burde være fint til diverse veje og racerbaner rundt omkring i verden.

Vi følger efter den, for at prøve at få nogle gode optagelser af den. Desværre har vi kun en ældre Nokia mobil af filme med. Så kvaliteten er ikke helt som vi gerne vil have det.

Vi nærmer os Københavns hovedbanegård og Tivoli´s hovedindgang. Det er sjovt at se Zenvo ST1 i den danske trafik. Syntes også der ser ud til, at den får lidt opmærksomhed, hvilket er helt forståeligt.

Vi standser ved et lyskryds lige ved Tivoli´s hovedindgang, da der er rødt lys. Foran os holder den danske Zenvo ST1. Nu kan vi rigtig nå at nyde den.

Under baglygterne i hver side, er udstødningen placeret. I det hele taget ser designet af Zenvo ST1 ud til at være meget gennemtænkt.

Den er på prøveplader, da den højst sandsynligt er på vej til en udstilling eller lignende. Os bekendt findes der ikke en dansker, som ejer denne bil. Med de danske afgifter ville den nok koste over 20.000.000 Kroner. Men måske køber en dansk lottovinder den en dag?
Vi ville i hvert fald gerne eje den…

Det bliver grønt og trafikken fortsætter. Zenvo ST1 har en helt speciel lyd. Jeg syntes lyden minder lidt om en løve knurren, når den accellererer, hvilket er super cool.

Vi nærmer os næste lyskryds. Køreren vælger at dreje til højre på Bernstorffsgade ved Hard Rock Cafe og kører ned ad Vesterbrogade.

Vi når lige at iagttage dens flotte design linjer, luftindtaget ved baghjulene, sølv metal benzindæksel i den lille mørktonede “bagrude” og de flotte sorte fælge – der passer perfekt til den hvide farve, inden vi selv fortsætter ligeud i krydset.

Du kan se vores Zenvo ST1 video nedenfor.

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!