The Stig in a Ariel Atom 3 Cabriolet in Denmark

The Stig i Danmark

The Stig fra Top Gear kørte publikumsture i Danmark!!

Den verdensberømte “The Stig” fra den engelske tv program Top Gear, var blevet inviteret til Danmark.

Hvis du ikke kender The Stig, så kan vi oplyse, at Top Gear er et tv program hvor de anmelder biler – primært superbiler. Her skal diverse superbiler ofte testes på deres bane, for at se hvilken superbil, som er hurtigst.
For at være sikker på, at bilen bliver presset mest muligt, har de hyret en racerkører.

Men befolkningen må ikke vide, hvem denne testkører er. Derfor går han altid i sit signatur tøj, som er en hvid køredragt med en hvid hjelm. Han tager ALDRIG hjelmen af (foran kameraet). På den måde forbliver han ukendt. Men i programmet, har de døbt ham “The Stig”.

Men The Stig var som sagt inviteret til Danmark og han var en kæmpe publikumsmagnet. Han blev fløjet ind til arrangementet Sportsccarevent med helikopter.

Under Sportscarevent skulle han give ture i en sort Ariel Atom, der minder lidt om en aflang gokart. Dvs. ikke så mange dele. Der er selve rammen, som består af nogle metal stænger, som holder sammen på det hele. Hertil er der to sæder og en motor med 300 hestekræfter. Det er det.

Den meget lave vægt kombineret med den store motor, gav vilde præstationer. Bl.a 0-100km/t på kun 3,2 sekunder!! Dette er MEGET hurtigt!!

Der var en lang kø af begejstrede fans, der gerne ville have en co-driver tur med ham. Smilene var store hos passagerne, da han kom tilbage med dem. Han var utvivlsomt en kæmpe succes. Pengene fra publikumsturene gik til velgørenhed, så det var dejligt at se den store opbakning.

Vi nåede også at se The Stig give hans autograf, som var et stort X. Hans X har ikke noget med sangkonkurrencen X Factor at gøre, men symboliserer, at han ikke ønsker at vise hvem er er, da The Stig er ukendt super racerkører.

Nyd vores The Stig video nedenfor.

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!