Gumball 3000 starting in Copenhagen in 2013. Movie including supercars and party!

Gumball 3000 2013 film

Gumball 3000 – Sammendrag fra arrangementet for 2år siden i KBH!

Når det kommer til superbiler, er Gumball 3000 helt fantastisk! Der er den ene lækre superbil efter den anden. Og de alle sammen pakket ind i forskellige folie indpakning, der bidrager til stemningen.

Da Gumball 3000 deltagerne kører igennem Danmark i 2015, har vi valgt at fejre dette, ved at lave en Gumball 3000 film. Filmen omhandler deres start i København i forbindelse med deres 15 års jubilæums løb i 2013.

Første dag er ankomst dag samt åbningsfest dagen. Dag to er dagen, hvor de forlader Danmark til fordel for næste land på deres route.

Dag 1, morgen og eftermiddag:

Det er en tidlig lørdag morgen omkring kl. 9.00. Vi er tæt på rådhuspladsen. De første biler er langsomt ved at ankomme. Der er ikke så mange mennesker endnu, mht. at kigge på, men Københavnerne skal også lige vågne op først.

Der går ikke ret lang tid, før de første superbiler såsom Ferrari, Jaguar, Porsche, Aston Martin og McLaren dukker op iført flotte kreative folieindpakninger.

Langsomt begynder der at komme flere og flere mennesker til. Kombinationen af de lækre biler, der gasser op til ære for publikum samt det varme solskinsvejr, skaber en ekstra unik og god stemning.

Der begynder at komme flere superbiler fra blandt andet Lamborghini, McLaren Mercedes, og Nissan. Hertil dukker der også speciel biler op, såsom en ørkenracer og en Fiat 500 med 300 hestekræfter.

De lækre biler fortsætter med at ankomme, såsom Bentley, Ultima, Corvette, Koenigsegg osv.

Det er ikke hver dag, at København er fyldt op med masser af superbiler, hvilket har tiltrukket en masse mennesker ud på eftermiddagen.

Dag 1 aften:

Takket være Betsafe, fik vi VIP adgang til selve åbningsfesten i Operahuset, hvilket var en stor oplevelse. Dette var vi meget taknemlige for.

I Operahuset var samtlige deltagere samlet – lige fra skuespillere, sangere, olie sheiker til forskellige rige forretningsmænd. Fælles for alle deltagerne var, at de havde råd til at deltage samt var godkendt af Gumball 3000 til at deltage.

Inden de ankom til Operahuset, blev de sejlet i små hold med en hurtig båd, fra Amalienborg søsiden og over på modsatte side, hvor Operahuset ligger.

Uden foran Operahuset var der samlet lidt forskellige special biler, såsom blandt Batman`s bil “Tumbler”.

For at bidrage til stemningen, var der også inviteret forskellige kendte danskere til festen.

Manden bag arrangementet er Maximillion Cooper. Han går efter lidt tid på scenen og byder velkommen til Gumball 3000 – 15 års jubilæumsløbet der går fra København til Monaco! – og alle deltagerne bryder dernæst ud i en stor jubel. Der hersker en super god stemning.

Herefter leverer The Cuban Brothers et fantastisk show med dans, hvilket var super underholdende.

Dernæst handlende det bare om at feste, indtil man ikke kunne mere. Vi gik lidt over midnat, da vi skulle tidligt op dagen efter, for at være klar til når bilerne tog afsted søndag morgen.

Deltagerne festede videre i Operahuset. Udefra så Operahuset super flot ud i mørket, da man kunne se alle “disko farverne” inden bag glasfacaden.

Dag 2 morgen:

Klokken er omkring 08.00 og vi er på startstedet, som er lige ved Rådhuspladsen. Vi går en morgentur og kigger lidt på superbilerne. Bilerne til en samlet værdi af rigtig mange millioner, har overnattet ved rådhuspladsen. Der var sikkerhedsvagter, til at holde øje med superbilerne.

Der begynder langsomt at dukke publikum op. Deltagerne begynder også langsomt at dukke op og starte deres biler op, så de kan blive motorvarme, inden de kører afsted. Gumball 3000 deltagerne skal køre afsted i en bestemt rækkefølge, så det er vigtigt, at alle er der til tiden.

Det begynder at små dryppe fra skyerne og samtidig løbes der noget maraton på den vej, som deltagerne skal ud på. En del af publikum, som også gerne vil være på Rådhuspladsen, når bilerne kører afsted hen over pladsen, er “fanget” af maraton løbet. De bliver nødt til at vente på, at maraton løberne er løbet forbi. Heldigvis for det “fangede” publikum, er nogle af Gumball 3000 deltagerne lidt forsinket. De når derfor over på Rådhuspladsen, inden det hele går løs.

Flere og flere biler starter op og det begynder samtidig at regne mere. Vi venter stadig på enkle deltagere. Vi håber på, at der kommer et ophold i vejret.

Så sker det. Alle deltagerne er ankommet, bilerne startet og så kører de afsted en efter en, hvor de bliver præsenteret enkeltvis, inden de forlader pit området og kører over Rådhuspladsen og langsomt forlader København og Danmark.

En del af bilerne gasser op til stor glæde, for det fremmødte publikum fra ind- og udland, der glædeligt trodsede regnvejret, for at se alle de lækre superbiler.

Det var et fantastisk arrangement!

Se vores film på 28 minutter her:

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!