Grøn ford gt. Man kan se baglygterne.

Ford GT sætter fart på velgørenhed

Ford GT er en superbil, der har fanget opmærksomheden hos bilentusiaster verden over. I 2018 blev denne bil brugt til at støtte velgørenhed.

Grøn ford gt. Jason watt kører.

Sportscar Event på FDM Sjællandsringen

I 2018 blev en Ford GT præsenteret ved Sportscar Event på FDM Sjællandsringen. Men det var ikke bare et hvilket som helst event. Denne Ford GT, med sine imponerende 647 hestekræfter og en 3,5L EcoBoost V6-motor, blev brugt til at give co-driver oplevelser til de besøgende. Og hvem var bag rattet? Ingen anden end Jason Watt, en legende inden for motorsport.

Jason Watt er kendt for sin passion for biler og racing. Men ved denne begivenhed viste han en anden side af sig selv. Han var en af de heldige 1000 mennesker, der fik lov at købe en Ford GT. Men i stedet for blot at vise den frem, valgte han at bruge den til et godt formål. Ved at give co-driver ture i sin splinternye Ford GT, kunne besøgende købe en oplevelse for livet og samtidig støtte velgørenhed.

Sportscar Event er ikke kun en begivenhed for bilentusiaster. Det er en begivenhed med et hjerte. Her kunne du købe en co-driver oplevelser i din drømme superbil og dermed støtte velgørenhed. Det er en unik mulighed for at kombinere passionen for biler med ønsket om at gøre en forskel.

Begivenheder som Sportscar Event viser, at biler kan være mere end bare transportmidler. De kan være instrumenter for forandring, kilder til glæde og midler til at hjælpe dem i nød. Med personligheder som Jason Watt i førersædet er det klart, at bilverdenen har meget mere at byde på end bare hastighed og design.

Læs mere om Sportscar Event og hvordan du kan støtte velgørenhed.

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!