Ferrari GT2 med HAAS F1 race driver Kevin Magnussen

2017: Kevin Magnussen og Ferrari GT2 skabte en unik racingoplevelse i København

I 2017 sad Kevin Magnussen, den danske Formel 1-kører, bag rattet i en Ferrari GT2 til Race for Riget i København. Denne unikke kombination af en intens raceroplevelse og en ikonisk bil mødte fans og entusiaster fra hele verden.

Ferrari GT2 fra formula auto

Formula Racing, et velkendt og anerkendt navn i motorløbsverdenen, stillede deres Ferrari GT2 baneracer til rådighed for Magnussen. Race for Riget er en populær begivenhed, der tiltrækker entusiastiske fans fra nær og fjern. I 2017 gav begivenheden publikum mulighed for at køre som co-driver i denne brutalt kraftfulde, højoktane Ferrari GT2.

Denne unikke oplevelse bestod af to højhastighedsomgange på den spændende 2,4 km lange bybane i hjertet af København. Omringet af robuste grå betonbarrierer, gav denne midlertidige racerbane en uforlignelig og actionfyldt oplevelse.

Ferrari gt2

Til trods for den nervepirrende kombination af den rå Ferrari GT2, en midlertidig racerbane og den talentfulde HAAS F1-kører, vovede publikum sig til at købe co-driver-ture. Turene blev en umiskendelig succes, da de blev udsolgt på kort tid.

Selvfølgelig krævede denne popularitet en stram tidsplan. Der var afsat en stram time til Race for Riget 2017, og det var nødvendigt at skifte co-driver hurtigt ved hvert pitstop.

Ferrari GT2 med HAAS F1 race driver Kevin Magnussen

Det var mere end bare et adrenalinkick at blive spændt fast i sædet i en Ferrari GT2. Fra det øjeblik, du lukker døren, og til du ser verden flyve forbi i en hvirvelvind af hastighed, er det en drøm, der bliver til virkelighed for enhver bilentusiast. Og når det er KEVIN MAGNUSSEN, der styrer denne drøm, føles det som at indfange et glimt af himlen.

Intet kunne overgå lyden af den decibel-tunge Ferrari 458 GT2, der skar igennem luften, da racerbilen fik lov til at arbejde hårdt. Det var ren musik for en hver racingfans ører – en symfoni af højoktan adrenalinsus, der efterlod publikum målløse hver gang racerbilen bragede forbi.

Disse lyde er blevet et kendemærke for denne særlige bil – den brutale, men alligevel skønne klang, som den rå Ferrari GT2 afgav, når den nærmede sig. En lyd, der gjorde enhver plads i publikum til den bedste plads i huset.

Ferrari GT2 med HAAS F1 kører Kevin Magnussen bag rettet. Race for riget 2017. CHGP 2017

Og det hele var til en god sag. Pengene, der blev indsamlet fra co-driver-ture, gik til “BørneUngeProgrammet” på Rigshospitalet. Race for Riget er en elsket del af København Historic Grand Prix og bringer glæden ved motorløb til en bredere skare af fans – alle med hjertet banker hurtigt for Ferrari GT2 og Kevin Magnussen.

Se videoen af Kevin Magnussen i Ferrari GT2 her:

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!