Bilvideo Logo

Ferrari F430 Spider F1

Ferrari F430 Spider F1 – En super gave!

Ferrari F430 Spider F1
Ferrari F430 Spider F1
København / Copenhagen
Copyright © Bilvideo.dk

Det er sommer, klar himmel og varmt vejr. Perfekt Ferrari vejr!

Jeg havde fået en gave, der bestod i ca. 30 min kørsel i en Ferrari F430 Spider F1. Gaven var bestilt hos GR8Experience.com.

Vi ankommer til et hotel i Ørestaden, som GR8Experience har valgt som “start position” til alle dem, der skulle køre i dag.

Jeg skriver under på et dokument, viser jeg har et kørekort og så er det ellers min tur til at hoppe ind bag rattet, ned i skålsædet i en lækker flot rød Ferrari F430 Spider F1.

Jeg sidder kort og kigger rundt i kabinen. Det er en specielt følelse, at sidde som køreren i en Ferrari, velvidende at man rent faktisk skal til at køre den selv.

Så er det nu og vi kører afsted. GR8Experience har typisk en fast rute man skal køre, afhængig af hvilken kørepakke du har valgt/fået.

Vi kører væk fra hotellets område. Vi kører bla. igennem Fields, da vi skal ud mod motorvejen.

Denne Ferrari F430 Spider F1 har en vidunderlig lyd, der er til at blive helt høj af. Når man så kombinerer dette med genklangen fra en tunnel, ja så lyder den helt himmelsk.

Det var alt i alt en næsten ubeskrivelig oplevelse, at sidde bag rettet i en Ferrari. Kan kun anbefale det, hvis du også er vild med Ferrari.

Du kan se køreturen her:

POV: Test Drive Ferrari F430 Spider F1 - LOUD Tunnel Sound!

Vi anbefaler disse indlæg

Del artiklen