Ferrari 458 Speciale FDM Jyllandsringen, Iron Man driving

Ferrari 458 Speciale

Ferrari 458 Speciale – Den er vild!

Under Sportscar Event 2015 på Jyllandsringen, prøvede vi to forskellige Ferrari 458 Speciale. Det er en helt igennem fantastisk bil!

I denne video får jeg en co-driver køretur med den kører, som også gav mig en co-driver køretur for en uge siden i sin Maserati GrandTurismo på FDM Sjællandsringen.

Jeg er spændt på, om jeg kan mærke forskel på en Maserati og en Ferrari. Jeg har en formodning om at denne Ferrari 458 Speciale, er noget vildere i forhold til den lækre og vellydende Maserati. Men da jeg ikke har prøvet en tur i den før, ja så er det svært at forestille sig, hvordan en køretur i en Ferrari 458 Speciale vil føles.

Når man kigger på den udefra, er den super smuk. Den har flere lækre detaljer, såsom blandt andet luftindtag på kølerhjelmen og små hajfinner nederst tæt på baghjulet. Alt dette har en indflydelse på aerodynamikken, der bidrager til dens vilde specifikationer.

Denne Ferrari 458 Speciale har en 4,5 L V8 motor med 605 hestekræfter. Den lave vægt på 1395Kg medvirker til en 0-100km/t tid på kun 3 sekunder!! Den stopper først med at accelerer, når speedometeret når 325km/t.

Men nu er det tid! Jeg sætter mig ind i bilen og tager H selen med Ferrari logo på, som spændes godt fast. I det hele taget sidder man suverænt i de lækre Ferrari skålsæder.

Ved fødderne er der en metalplade, frem for en plysmåtte. En lille detalje som medvirker til den “rå” fornemmelse, som denne bil giver.

Køreren starter bilen, som vågner med en dejlig Ferrari lyd.

Vi kører ud mod banen. Imens passerer vi blandt en Ferrari F40, Bugatti Veyron og en Pagani Zonda Clubsport R.
Der var noget for enhver smag denne dag, hvorfor Sportscar Event fik indsamlet hele 1,85 millioner kroner på Jyllandsringen gennem publikumsture. Med pengene fra sidste uge på FDM Sjællandsringen, blev det samlede beløb hele 2,6 millioner kroner. Det store beløb sendes videre til Børnecancerfonden.

Vi nærmer os selve strækningen, der skal føre os ud på banen.

Speederen bliver trykket i bund og jeg bliver presset tilbage i sædet. Den er vild den her!

Du kan se vores Ferrari 458 Speciale film her:

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!