Zenvo ST1, Lamborghini, Porsche, Mercedes, Ferrari, Maserati and Lotus

Biler i Bella 2010

Biler i Bella 2010 var fyldt op med lækre superbiler!!

Så er det blevet tid til Biler i Bella 2010. Det er en super spændende udstilling i år, da den danske superbil producent deltager med deres Zenvo ST1 med mere end 1000HK. Hertil er der naturligvis også en masse andre spændende biler til arrangementet Biler i Bella 2010.

Da vi ankommer til Biler i Bella 2010, er det første vi ønsker at se nærmere på – danske Zenvo.

Zenvo ST1 har en front, der mest af alt minder en om et rovdyr, der skal til at æde sit bytte. Enormt aggressivt hvilket vi rigtig godt kan lide.
Hertil har Zenvo ST1 en farvesammensætning af hvid og sort, der får en til at associere bilen med de kendte Stormtroopers fra Star Wars.
Det er en prototype de har stående. Den er virkelig gennemført designmæssigt og super flot fra alle vinkler.
Den har et glasparti bagtil, så man kan se ned til den fantastiske motor med de mange hestekræfter. Hertil har den et speedometer, hvor tallet 400 km/t indgår. Det er ikke hver dag man ser det.

Efter at have studeret Zenvo`en grundigt, går vi videre til de andre superbiler. Vi tager et kig på følgende biler under Biler i Bella 2010:

Mercedes-Benz SLS AMG i sølv der med sine mågevinger og sit smukke design, har været forbi Mercedes AMG tuningsafdeling, for at forbedre præstationerne og lyden. Den har en stor 6,3 Liter motor, der lyder fantastisk. Et gennemført design, hvor der er tænkt over alle detaljer ude som inde. Selv speedometeret er gennemført i bilens design ånd.
Helt klart en af mine favorit biler fra Mercedes, hvor design, performance og lyden, går hånd i hånd. Virkeligt gennemført af Mercedes og en bil, de virkelig kan være stolte af.

Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, der er opkaldt efter deres berømte testkører Valentino Balboni. Lamborghini Copenhagen har medbragt to versioner. Henholdsvis en lukket i grøn med en hvid fartstribe samt en helt sort i cabriolet version. Den grøn/hvide signalerer “skal vi ikke lige tage et smut på bane på vej hjem?” Imens den sorte signalerer “aftenkøretur på Kurfürstendamm, Berlin” eller andre berømte gader, hvor man gerne lige vil vise sig lidt frem. En super smuk bil!
Men tag ikke fejl. Begge Lamborghini biler besidder de fantastiske Lamborghini egenskaber der gør, at bilerne er højt elsker på hele jorden. Hertil har de noget af den lækreste lyd, som man kan forestille sig.

Ferrari 458 Italia i rød lukket version. De fleste bilentusiaster kender Ferrari og med Ferrari 458, så har Ferrari formået at lave en bil, der har vundet hjertet hos adskillige bilanmeldere verden over. Den har vundet et utal af priser og test.
Den har en agressiv front, som vi altid er stor fan af. En super lyd da motoren ligger lige bag førersædet. Hertil naturligvis helt igennem fantastiske køreegenskaber.
Det bliver svært at se, hvordan Ferrari skal forbedre deres fantastiske Ferrari 458.

Maserati GranTurismo S i sort lukket coupe version. Den har ligeledes en agressiv smuk front og i det hele taget et gennemført design, der oser af elegance. Hertil er den kendt verden over for dens helt unikke lydbillede. Det er en lyd, der giver gåsehud på den gode måde. Vi er kæmpe fans af dens helt unikke lyd.

Porsche 911 Sport Classic i hvid. Der er tale om et ægte samlerobjekt blandt Porsche fans. Den har det berømte design, som aldrig bliver kedeligt. Hertil er den frisket op med flotte sportsfælge og dobbelt udstødning.
Bestemt en lækker vogn fra Porsche, som de færreste ville takke nej til. Porsche er et bilmærke, der er berømt for at kunne bruges til både hverdagskørsel og banekørsel i weekenden.

Lotus Evora i hvid. Lotus er kendt for at små, lette sportsvogne. Grundet den lave vægt, kan de ofte drille større konkurrenter, især hvis der bliver kørt på en bane med mange sving. Lotus Evora er bestemt et hit blandt Lotus fans.

Porsche Panamera S i hvid. Hvis du gerne vil have en SUV, men samtidig kun ønsker at køre i superbil bilmærker, ja så kommer Porsche dig til undsætning.
De har lavet en Porsche, hvor der er plads til familien. Der er luksus og på sammen tid, er de ikke gået ned på præstationerne.
Hvis du skal have en sjov bil i SUV størrelsen, så tag et kig på denne Porsche.

Bentley Continental Supersports i grå. Bentley er helt klart en af de bilmærker i verden, som er bedst til at lave et design, som udstråler overklassen.
Den er virkelig elegant. Hertil er der god plads og masser af luksus i kabinen. Men på trods af det, så nægter Bentley at gå ned på fart. Der er derfor en stor motor i, som sikrer overraskende gode præstationer på trods af bilens meget høje vægt.

Se vores lille Biler i Bella 2010 video med bilerne her:

Del artiklen:

Fortsæt med disse biloplevelser:

Co-driver i en Bugatti Veyron Grand Sport - The International Racing Festival 2010 i Valby
Ferrari LaFerrari Aperta onboard
McLaren 650S + Haas F1 driver Kevin Magnussen = FUN!
Co-driver oplevelse med racerkøren Ronnie Bremer i en Mercedes SLS AMG Roadster

Om os

Oplev superbilens magi med Bilvideo.dk – Din portal til bilens verden, hvor hvert omdrejning tæller. Følg os nu!